Wil je ook keuzes maken op basis van de juiste inzichten en kan je niet wachten om hiermee te starten? Lees dan nu de zesde blogpost van de blogreeks ‘dashboard uitgelicht’ of neem contact op met Recbi. Afhankelijk van de grootte van je organisatie neem je de belangrijkste 5 cloud dashboards al voor € 200,- per maand af. Als zesde dashboard van onze blogreeks komen we zoals besproken in de blog van het Activiteiten dashboard terug op het tweede dashboard van dit pakket, het Activiteiten – Matches dashboard.

Het dashboard Matches geeft de door jouw team genomen acties van het arbeidsbemiddelingsproces weer.

Je vindt antwoorden op vragen als:

  • Hoe vaak vindt er een intake plaats?
  • Hoeveel ‘1e gesprekken’ heeft een specifieke medewerker?
  • Hoeveel kandidaten bevinden zich in welke matchfase?

Uiteraard zijn al je vragen vanuit verschillende invalshoeken te filteren. Filtervoorbeelden zijn datum, Matchstatus, Groep of Medewerker. Zelfs het stapelen van filters is mogelijk. Zo kan je ieder vraagstuk verfijnen tot het laagste detailniveau.

Dashboard tegels

Het Matches dashboard kent de volgende de tegels

  • Indeling per groep, medewerker of matchstatus
  • Aantal activiteiten van de geselecteerde periode
  • Overzicht per week van de ingestelde filters en indeling per
  • Overzicht per maand van de ingestelde filters en indeling per
  • Totaaloverzicht selectie in treemap vorm.

Ontwikkeling matchfases door de tijd

Wanneer we ongefilterd naar het matches dashboards kijken, zien we dat mei enorm onder de gemiddelde lijn ligt. Het valt op dat de lichtblauwe kleur achterloopt in verhouding tot andere maanden.

Wanneer we het dashboard filteren op de ‘blauwe medewerker’ zien we in mei een sterke daling.

Wanneer we de indeling per Verantwoordelijke wijzigen naar per Fase, zien we dat in mei, 18 activiteiten van een bepaald type aanwezig zijn. In de maanden ervoor en ernaar zijn deze een viervoud hoger.

De kunst is om geen conclusie te trekken, maar via een dialoog met de betreffende medewerker te achterhalen hoe we hem/haar kunnen ondersteunen.

Wij volgen automatisch jouw ATS

Uiteraard zijn al onze dashboards volledig flexibel geautomatiseerd. Jouw matchstatussen in het ATS worden automatisch in het dashboard en filter getoond. Voeg je een matchstatus toe? Dan is dit de volgende dag direct in je rapportage en filter beschikbaar!

Wist je dat?

Bij de start van onze dashboards al je historische data over de jaren heen direct beschikbaar zijn? Start jij vandaag, dan kan je afwegingen uit het verleden toetsen en direct bijstellen voor de toekomst.

AVG

Al onze standaard dashboards worden dagelijks voorzien van de laatste informatie. Omdat iedere nacht een volledige verversing plaatsvindt, weet u zeker dat de AVG-eisen van het ATS worden gevolgd. Zo is het recht om vergeten te worden ook bij ons geborgd.

Ook starten?

Nieuwsgierig welke vragen jouw data oproepen? En welke ontwikkelkansen er in jouw organisatie zijn?

Wij zorgen dat je in no-time aangesloten ben ‘call to action’.

Andere blogposts

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.