Wil je ook keuzes maken op basis van de juiste inzichten en kan je niet wachten om hiermee te starten? Lees dan nu de vierde blogpost van de blogreeks ‘dashboard uitgelicht’ of neem contact op met Recbi. Afhankelijk van de grootte van je organisatie neem je de belangrijkste 5 cloud dashboards al voor € 200,- per maand af. Als Vierde dashboard in de reeks nemen we vandaag, van het activiteiten pakket, het Activiteiten – Overzicht dashboard door. Het activiteiten – Matches dashboard volgt later.

Het dashboards Activiteiten – Overzicht geeft jou als arbeidsbemiddelaar onder andere inzicht in de vragen;

  • Met welke activiteiten zijn mijn medewerkers actief?
  • Hoe verhoud het aantal afspraken zich tot andere collega’s
  • Zijn het aantal activiteiten gelijk over de verschillende vestigingen of type activiteit?

En gaat antwoord geven op de vraag;

  • Wat kunnen de collega’s en vestigingen van elkaar leren?

Voorbeeld: Ik zie dat Co Coolen veel voicemail notities aanmaakt. Als ik door analyseer zie ik dat Co altijd op vrijdag middag belt en daarmee veel onnodige calls doet.

Ik ga een bewustwordingsgesprek met Co inplannen om zo de doorlooptijd en aantal telefoongesprekken per plaatsing te optimaliseren.


Dashboard tegels

Het activiteiten dashboard geef je snel inzicht in de prestatie verschillen tussen medewerkers, vestigingen en type activiteiten. Het dashboard kent de volgende de tegels

  • Activiteit per week
  • Activiteit over de maand
  • Totaal overzicht
  • Dit alles is te specificeren op vestiging, verantwoordelijke of type activiteit.

Van grof naar fijn

Interessant is om kruisfilters toe te passen. Kruisfilters (filter op filter) geven nieuwe inzichten en roepen daarmee vragen op die je jezelf niet zo snel zou stellen. Hieronder een voorbeeld;

Wanneer zowel de vestiging Eindhoven als Rotterdam een gelijk aantal activiteiten heeft uitstaan, kan je met een te snelle conclusie concluderen; beide vestigingen performen even goed.

Zoom je in op de data, dan zie je in onderstaande voorbeeld dat Rotterdam meer gespreksnotities heeft, maar minder bezoekrapportages registreert dan in Eindhoven. Dat betekent dat Rotterdam veel gesprekken inplant maar niet effectief is.

Selecteer je vervolgens per verantwoordelijke, dan zie je dat twee medewerkers van de vestiging Eindhoven onderpresteren. In Eindhoven zit ook de best presterende medewerker.

Om de twee minder presterende medewerkers effectiever te laten zijn, kan je Joost koppelen aan Kees en Gert. Of spelen er andere zaken?

Wij volgen automatisch jouw ATS

Uiteraard zijn al onze dashboards volledig flexibel geautomatiseerd. Jouw type en soort activiteiten uit het ATS worden automatisch over genomen in het dashboard en als filter getoond. Voeg je een waarde toe in het ATS? Dan is dit filter de volgende dag direct als filter beschikbaar!

Wist je dat?

Bij de start van onze dashboards al je historische data over de jaren heen direct beschikbaar zijn? Start jij vandaag, dan kan je acties uit het verleden toetsen en direct bijsturen.

AVG

Al onze standaard dashboards worden dagelijks voorzien van de laatste informatie. Omdat wij dit iedere nacht volledig verversen weet u zeker dat de AVG eisen van het ATS worden gevolgd. Zo is de recht om vergeten te worden ook bij ons geborgd.

Ook starten?

Wij zorgen dat je in no-time aangesloten bent.

Andere blogposts

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.