Wie is Recbi?

In 2020 is Recbi opgericht. Recbi is een samenvoeging van Recruitment BI, waarbij BI staat voor Business intelligence. Zoals onze naam al doet vermoeden is onze klantgroep de arbeidsbemiddelaar, recruiter en corporate organisatie die zich bezighouden met het werven van personeel.

Onze ambitie?

Ons streven is om meer dan 80 procent van de marktvragen van onze klanten via Cloud Dashboards op te lossen. Zo kunnen we onze klanten maximaal bedienen tegen een zo laag mogelijke kostprijs.c

Wat vinden we belangrijk?

Als Recbi vinden we het belangrijk dat medewerkers doen wat ze leuk vinden en hun werk met de juiste autonomie kunnen doen.

Hoe wij dit doen?

In de basis medewerkers vertrouwen en vrijheid geven. Wij Stimuleren initiatieven en moedigen ondernemerschap aan. We creƫren een omgeving waarbij fouten maken mag, zolang de intentie maar goed is.

Daarnaast blijkt dat 40% van de medewerkers het idee heeft dat zijn werk geen toegevoegde waarde heeft en dat dit de grootste energie lek is. Bij Recbi doen we alleen zaken die ertoe doen en passen we de functie zoveel mogelijk aan jouw behoefte aan, zodat jij hier maximale energie van krijgt.

Ons credo is: als we het werk niet kunnen uitleggen, dan kunnen we het beter niet doen.

Kom jij bij ons mooie herinneringen maken?

Flexibiliteit

Werk plaats en tijd onafhankelijk

Impact maken

Bij Recbi maakt jij het verschil

Datanerds

Je bent gek op data en dashboards

Informeel

Met korte broek naar kantoor

,,

Bij Recbi vinden we het belangrijk dat iedereen een rol heeft die past bij zijn/haar ambities. Plezier in je werk staat bij ons hoog in het vaandel.

Marvin de Winne
Co-Founder

Open Sollicitatie

Lijkt het je leuk om eens te praten over de mogelijkheden bij ons? Laat je gegevens achter en samen gaan we kijken wat bij jou zou passen.

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.