Wil je ook keuzes maken op basis van de juiste inzichten en kan je niet wachten om hiermee te starten? Lees dan nu de vijfde blogpost van de blogreeks ‘dashboard uitgelicht’ of neem contact op met Recbi. Afhankelijk van de grootte van je organisatie neem je de belangrijkste 5 cloud dashboards al voor € 200,- per maand af. Als vijfde dashboard van onze blogreeks komen we zoals afgesproken in de blog van het Uren dashboard terug op het tweede dashboard van dit pakket, het Facturatie dashboard.

Het dashboards Facturatie geeft jou als arbeidsbemiddelaar onder andere inzicht in de vragen:

  • Wat zijn mijn top x betalende opdrachtgevers?
  • In welke fase bevindt mijn omzet zich?
  • Welke onbetaalde facturen staan uit?
  • Welke facturen blijven haken in het proces?

Dashboard tegels

Het uren dashboard kent de volgende de tegels

  • Top x opdrachtgevers
  • Omzet over de periode per jaar, kwartaal, maand of week
  • Overzonden facturen
  • Onbetaalde facturen

Omzet

Uiteraard willen we allemaal graag goed gedrag belonen. Maar voor je dat wil doen, zal je eerst moeten weten welke opdrachtgever een snel betalende klant is en op tijd zijn uren accordeert?

Wellicht dat intern facturen blijven hangen of zorgt een lange betaaltermijn bij de klant voor een late cashflow. De combinatie tussen de tegels onverzonden facturen, onbetaalde facturen en top 10 opdrachtgevers zorgen voor een scherp beeld van wat fijne klanten zijn. Tijd om eens een gesprek te voeren vanwege late betalingen of een bloemetje te sturen omdat je zo’n klant gewoon waardeer.

Specificeer je inzichten

Ook zo benieuwd welke onbetaalde facturen ouder dan 45 dagen open staan? Voer in het factuur ouder dan x dagen veld 45 in en selecteer de tabel van oud naar nieuw. Volgens mij moet er contact gelegd worden met een paar opdrachtgevers? Of speelt er iets anders?

Voor de vaste lezer van onze blogs is bekend dat je al spelenderwijs met de standaard dashboards veel nieuwe inzichten kan verkrijgen door kuislinks te filteren. Als Recbi willen we zoveel mogelijk flexibele dashboards maken. Dat betekent dat klanten naast de standaard filters diezelfde vrijheid ervaren om dashboard’s variabel naar hun wensen in te richten. Zo kan je zelf je bijvoorbeeld zelf de top 3, 5, 10 of 20 opdrachtgevers bepalen. Wel zo fijn.

Wij volgen automatisch jouw ATS

Uiteraard zijn al onze dashboards volledig flexibel geautomatiseerd. Jouw factuur statussen in het ATS worden automatisch in het dashboard en filter getoond. Voeg je een factuur status toe? Dan is dit de volgende dag direct in je rapportage en filter beschikbaar!

Wist je dat?

Bij de start van onze dashboards al je historische data over de jaren heen direct beschikbaar zijn? Start jij vandaag, dan kan je afwegingen uit het verleden toetsen en direct bijstellen voor de toekomst.

AVG

Al onze standaard dashboards worden dagelijks voorzien van de laatste informatie. Omdat wij dit iedere nacht volledig verversen weet u zeker dat de AVG eisen van het ATS worden gevolgd. Zo is de recht om vergeten te worden ook bij ons geborgd.

Ook starten?

Wij zorgen dat je in no-time aangesloten bent.

Andere blogposts

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.