Wil je ook keuzes maken op basis van de juiste inzichten en kan je niet wachten om hiermee te starten? Lees dan nu de derde blogpost van de blogreeks ‘dashboard uitgelicht’ of neem contact op met Recbi. Afhankelijk van de grootte van je organisatie neem je de belangrijkste 5 cloud dashboards al voor € 200,- per maand af. Als derde dashboard in de reeks nemen we vandaag -van het Uren & facturatie pakket- het Uren dashboard door. Het facturatie dashboard volgt later.

Het dashboards Uren geeft jou als arbeidsbemiddelaar onder andere inzicht in de vragen;

  • Welke trend zien we in het aantal ‘declarabele’ of ‘ziekte’ uren ten opzichte van voorgaande jaren?
  • Hoe hoog is mijn ziekteverzuim?
  • Hoe verhoud zich het aantal declarabele uren ten opzichte van ziekte, overwerk of vakantie?
  • Welke vestiging of medewerker zorgt voor de meeste declarabele uren?

Dashboard tegels

Het uren dashboard kent de volgende de tegels

  • Totale geschreven uren
  • Uren per jaar, kwartaal, maand of week
  • Per vestiging, verantwoordelijke of opdrachtgever
  • Percentage declarabel, overwerk, vakantie, ziek per jaar, kwartaal, maand of week

Percentage uurtype per periode

Wanneer je een uurtype zoals Declarabel, vakantie, ziekte of overwerk in jaren (of kwartalen) naast elkaar zet krijg je interessante inzichten te zien. Niet alleen het aantal declarabele uren is toegenomen, maar het ziekteverzuim is ook fors verminderd. Je hebt je omzet laten stijgen door zowel meer kandidaten te plaatsen alsook het aantal uren per kandidaat te laten stijgen.

Wij volgen automatisch jouw ATS

Uiteraard zijn al onze dashboards volledig flexibel geautomatiseerd. Jouw uren type in het ATS worden automatisch in het dashboard en filter getoond. Voeg je een uurtype toe? Dan is dit de volgende dag direct in je rapportage en filter beschikbaar!

Spelen met filters

Ondanks dat het Uren dashboard één van de kleinste uit de stal van onze standaard dashboards is, doet hij zeker niet onder als het gaat om het verschaffen van inzichten. Je ziet bijvoorbeeld snel dat bij één opdrachtgever de meeste uren zijn geschreven. Filter het dashboard eenvoudig enkel op deze opdrachtgever en het totale dashboard past zich hier op aan. Je ziet nu dat het aantal uren van bij deze opdrachtgever over de jaren heen is toegenomen.

Door nu bij per verantwoordelijke te selecteren zie je dat een van jouw collega’s vooral voor de toename in uren verantwoordelijk is.

Eigenlijk zou je dit gewoon in een demo moeten zien, dan wordt je geheid net zo enthousiast als wij.

Wist je dat?

Bij de start van onze dashboards al je historische data over de jaren heen direct beschikbaar zijn? Start jij vandaag, dan kan je afwegingen uit het verleden toetsen en direct bijstellen voor de toekomst.

AVG

Al onze standaard dashboards worden dagelijks voorzien van de laatste informatie. Omdat wij dit iedere nacht volledig verversen weet u zeker dat de AVG eisen van het ATS worden gevolgd. Zo is de recht om vergeten te worden ook bij ons geborgd.

Ook starten?

Wij zorgen dat je in no-time aangesloten bent.

Andere blogposts

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.