Shape 01
Shape 02
Shape 03

Cloud Dashboard
Uren & Facturatie

Optimaliseer cashflow
Maximaliseer factureerbare uren
Speel in op trends

Slimme inzichten in jouw uren & facturen

Welke uurtypes worden geschreven en hoe ontwikkeld dit zich over tijd? Bij welke opdrachtgevers draaien we de meeste uren? Hoe ontwikkeld het verzuimpercentage zich? Voorbeelden van vra- gen waarop het Uren dashboard snel en direct inzicht geeft!

Snel inzicht in de totale omzetten, de debiteurenstand en de ontwikkeling van de omzet over tijd. Ook optimaliseer je jouw cashflow door onbetaalde facturen direct op te volgen en onver- zonden facturen snel de deur uit te doen.

Hou zicht op de uurtypes die geschreven worden, door de tijd heen. Zo heb je bijvoorbeeld snel inzichtelijk welke trend het verzuimpercentage volgt.

Direct inzicht in de openstaande facturen en hoe lang deze open staan. Schakel direct met een klant bij verlate betaling en garandeer een goede cashflow.

Snel inzicht in het aantal geschreven uren per week, maand, kwartaal of jaar.

featured

Vertaal inzichten naar resultaten

Optimaliseer cashflow

Optimaliseer het gehele proces van het schrijven van de uren tot aan het geld op jouw bankrekening.

Maximaliseer factureerbare uren

Gebruik de inzichten van dit Cloud Dashboard om grip te houden op de niet-factureerbare uren.

Speel in op trends

Direct inzicht in de trend-ontwikkeling van de verschillende uurtypen die geschreven worden. Stuur bij waar nodig of speel in op de trends.

Perfecte integraties

Jouw ATS vormt het hart van jouw bedrijfsvoering. Onze cloud dashboards werken naadloos samen met jouw ATS. Als officële partner weten wij exact waar we jouw data snel en foutloos vandaan moeten halen. De data-uitwisseling gebeurd geheel geautomatiseerd, hier heb je dus geen omkijken naar.

Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!

Demo aanvragen
Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!
Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.