Shape 01
Shape 02
Shape 03

Cloud Dashboard
Omzet & Marge

Automatische, geavanceerde forecast berekeningen
Stop met forecasten in Excel
Inzicht leidt tot rust

De Sleutel tot Financiële Forecasting in de Arbeidsbemiddeling

Het financieel (forecast) dashboard speciaal ontwikkeld voor uitzenders en detacheerders. Krijg realtime inzichten in de financiële staat van jouw organisatie.

Op basis van jouw plaatsingsgegevens en o.a. rekening houdende met feestdagen, verlof en verzuim berekenen wij de verwachte omzet & marge voor de toekomst. Ook ondersteunen we plaatsingen o.b.v. gewerkte uren i.p.v. einddatum.

Vergelijk gemakkelijk de omzet of marge met dezelfde periode vorig jaar.

Zie per opdrachtgever, medewerker of vestiging de omzet en marge. Zoek ook gemakkelijk de omzet en marge op van één specifieke plaatsing.

Twee medewerkers die samen verantwoordelijk zijn voor een plaatsing? Verdeel de omzet en marge automatisch tussen deze twee medewerkers in de verhouding die jij wenst.

Nog geen urenstaat? Dan rapporteren we o.b.v. de forecast. Een goedgekeurde urenstaat binnen? Dan gebruiken we de werkelijk gewerkte uren. Alles gecombineerd in één overzicht.

featured

Vertaal inzichten naar resultaten

Automatische, geavanceerde forecast berekeningen

Niet meer afhankelijk van manueel werk voor jouw financiële inzichten.

Stop met forecasten in Excel

Waarom tijd verspillen aan handmatige Excel-sheets als je financiële forecasting kunt automatiseren? Met ons Omzet & Marge Dashboard neem je afscheid van tijdrovende processen en omarm je de toekomst van financieel beheer.

Inzicht leidt tot rust

Altijd actueel inzicht in de financiële stand van zaken van jouw organisatie. Geen schaduwboekhouding meer bijhouden in Excel. De forecast wordt automatisch geupdated.

Perfecte integraties

Jouw ATS vormt het hart van jouw bedrijfsvoering. Onze cloud dashboards werken naadloos samen met jouw ATS. Als officële partner weten wij exact waar we jouw data snel en foutloos vandaan moeten halen.

De data-uitwisseling gebeurd geheel geautomatiseerd, hier heb je dus geen omkijken naar.

Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!

Demo aanvragen
Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!
Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.