Shape 01
Shape 02
Shape 03

Cloud Dashboard
Arbeidsbemiddeling

Verhoog conversie
Versnel bemiddelingsprocessen
Sturen op forecasts
Altijd op de hoogte

Slimme inzichten in jouw funnel

Om jouw business goed aan te sturen in inzicht in jouw procedures, jouw matches, essentieel. Weet wat er op dit moment in de pijplijn zit en analyseer reeds afgeronde matches.

In één dashboard de belangrijkste data over alle huidige, actieve matches. Alle kengetallen over de prestaties in de funnel. Gemiddelde doorlooptijden per matchfase, conversieratio’s, forecasting, etc.

Een forecast van het aantal plaatsingen dat op basis van resultaten in het verleden verwacht kan worden uit de huidige funnel.

Direct inzichtelijk wat de gemiddelde doorlooptijd is van een arbeidsbemiddelingsproces en waar verbeterslagen mogelijk zijn.

Actueel inzicht in de prestaties van de funnel. Ontdek snelpunten, vergelijk tussen teams en volg de ontwikkelingen over tijd.

Vergelijk gemakkelijk conversieratio's tussen medewerkers of opdrachtgevers. Zie in één oogopslag waar de verbetermogelijkheden liggen.

featured

Vertaal inzichten naar resultaten

Verhoog conversie

Gebruik de inzichten van dit Cloud Dashboard om acties uit te zetten om de conversie direct te verhogen.

Versnel bemiddelingsprocessen

Direct inzichtelijk waar de processen stroef verlopen. Acteer direct en versnel jouw hele funnel.

Sturen op forecasts

Atlijd inzichtelijk hoeveel plaatsingen er in de pijplijn zitten. Maak beslissingen op basis van deze data-driven forecast.

Altijd op de hoogte

Real-time inzicht in alle lopende procedures. Hou een vinger aan de pols en stuur direct bij wanneer nodig.

Perfecte integraties

Jouw ATS vormt het hart van jouw bedrijfsvoering. Onze cloud dashboards werken naadloos samen met jouw ATS. Als officële partner weten wij exact waar we jouw data snel en foutloos vandaan moeten halen. De data-uitwisseling gebeurd geheel geautomatiseerd, hier heb je dus geen omkijken naar.

Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!

Demo aanvragen
Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!
Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.