Shape 01
Shape 02
Shape 03

Maatwerk
De oplossing die perfect past bij jouw vraagstuk

Soms zijn de inzichten die gevraagd worden zo specifiek, dat een maatwerk dashboard beter past. We gaan samen met de klant de vraag in kaart brengen en leveren een oplossing die precies aansluit bij de klantvraag.

Dashboards die naadloos passen in jouw organisatie

Gedurende dit proces werken we intensief samen met onze opdrachtgevers. Met onze expertise op het gebied van analytics binnen de arbeidsbemiddeling zijn we een ├ęchte sparringpartner. We bouwen dus niet alleen de eindoplossing, maar denken ook mee in de designfase. Ook zijn we betrokken bij de implementatie van het dashboard, om ervoor te zorgen dat deze maximale waarde toevoegt voor jouw organisatie.

Ook hebben wij binnen maatwerk veel ervaring met wallboards (dashboards die worden weergeven op een grote TV op kantoor).

Veel ervaring met koppelingen

Jouw systemen vormen het hart van jouw bedrijfsvoering. Wij hebben veel ervaringen met het koppelen van verschillende bronnen. Zowel ATS systemen, marketingpakketten en backoffice pakketten.

Staat jouw pakket er niet bij? Geen zorgen. Als specialist binnen de markt hebben we de ervaring om op basis van standaarden snel nieuwe pakketten aan te sluiten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!

Demo aanvragen
Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!
Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.