Wil je ook keuzes maken op basis van de juiste inzichten en kan je niet wachten om hiermee te starten? Lees dan nu onderstaande blog van de blogreeks ‘dashboard uitgelicht’ of neem contact op met Recbi. Afhankelijk van de grootte van je organisatie neem je de belangrijkste 5 cloud dashboards al voor € 200,- per maand af. Als tweede dashboard in de reeks nemen we vandaag het plaatsingsdashboard door.

Het cloud dashboards Plaatsingen geeft antwoord op de meest prangende vragen over jouw plaatsingen.

  • Hoeveel plaatsingen zijn totaal actief?
  • Welke teamlid heeft welke plaatsingen onder zich?
  • Welke plaatsingen lopen binnenkort af?
  • Hoe ontwikkeld het aantal plaatsingen zich in de komende maanden?

Uiteraard zijn al je vragen vanuit verschillende invalshoeken filterbaar, zoals kandidaat, opdrachtgever of status. Zelfs het stapelen van filters is mogelijk. Zo kan je ieder vraagstuk verfijnen tot het laagste detailniveau.

Dashboard tegels

Het dashboard kent de volgende tegels

  • Huidige plaatsingen
  • Per groep / medewerker
  • Eindigen binnenkort
  • Per bron
  • Aantal actieve plaastingen
  • Per vestiging, verantwoordelijke, functiegroep, functie of opdrachtgever

Een paar tegels zullen we nader toelichten.

Eindigen binnenkort

Toont je de kandidaat met bijbehorende opdrachtgever, einddatum en Plaatsing ID. Zo heb je een centraal overzicht welke plaatsingen aflopen en kan je makkelijk het dossier in je ATS opzoeken.

Aantal actieve plaatsingen

Toont het aantal actieve plaatsingen waarbij de huidige maand in een donkere staafkleur eruit springt. Het geeft je een doorkijk in het aantal actieve plaatsingen in de toekomst. Combineer je deze informatie met de Plaatsing mutaties tegel dan zie je het aantal starts en stops van de plaatsingen ten opzichte van vorige maand.

Inzicht per medewerker

Bespreek jij ook werkelijks de aflopende en nieuwe plaatsingen met je teamleden? Wil je daarmee eigenlijk de verwachte omzetgroei / -afname weten?

“Niet nodig”

Je ziet nu in één oogopslag van alle medewerkers welke plaatsingen aankomende maanden aflopen in het mutatieoverzicht.

Uiteraard wil je dit combineren met het inzicht of het aantal actieve plaatsingen sneller stijgen dan afnemen. Hierop kan je uiteraard doorfilteren per medewerker of klant. Nemen de plaatsingen binnen een bepaalde sector, functie, klant of groep extra hard af, dan weet je waar je aandacht naartoe moet gaan.

Details

Waar de meeste dashboards alleen informatie in een(1) overzicht weergeven, gaan wij een stap verder. De dashboards van Recbi zijn doorklikbaar tot op het laagste detail niveau. Zo kan je vanuit bijvoorbeeld opdrachtgever, medeweker of aflopende contracten zien welke kandidaat of dossier ID het betreft.

Wist je dat?

Bij de start van onze dashboards al je historische data over de jaren heen direct beschikbaar zijn? Start jij vandaag, dan kan je afwegingen uit het verleden toetsen en direct bijstellen voor de toekomst.

Ook starten?

Wij zorgen dat je in no-time aangesloten bent.

Andere blogposts

Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.