Shape 01
Shape 02
Shape 03

BI voor OTYS

Haal waardevolle inzichten uit OTYS

Wij weten waar we de data kunnen vinden

Als je éénmaal goed voor ogen hebt welk data er op een dashboard weergegeven dient te worden, komen al snel de volgende vragen: waar gaan we deze data precies vinden? Welke velden gebruiken we? Hoe krijgen we de data uit OTYS? Als specialist in het bouwen van een BI omgeving op basis van data uit OTYS (eventueel gecombineerd met meerdere bronnen), kennen wij onze weg in de (data)structuur van OTYS. We weten wat wel en niet mogelijk is en waar we zaken kunnen vinden. Zo kunnen wij goed meedenken in de ontwerpfase en efficiënt een eindoplossing realiseren.

Wij zijn officieel partner van OTYS.

Cloud Dashboards

Met onze standaard dashboards heb je snel inzicht in een aantal van de meest belangrijke KPI’s en vragen. Waar komen onze kandidaten vandaan? Hoe verlopen onze bemiddelingsfunnels? Hoeveel vacatures hebben we open staan?

Maatwerk Dashboards

Niet alle vragen kunnen beantwoord worden met standaard dashboards. Soms zijn de inzichten die gevraagd worden specifiek voor één organisatie. We gaan samen met de klant de vraag in kaart brengen en leveren een oplossing die precies aansluit bij de klantvraag.

Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!

Demo aanvragen
Meer weten?
We laten graag zien wat we kunnen!
Logo Recbi

Recbi B.V.
Bovendonk 13c
4707ZH Roosendaal
T: 085 – 00 44 914

Volg ons
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI en Analytics binnen de arbeidsbemiddeling.